Organisatie perspectief sessie


Wil je ook graag precies de vinger daar kunnen leggen waar het om draait? Snappen aan welke knop je kunt draaien? Kernachtig de essentie van je visie formuleren? Helder weten waar je je toegevoegde waarde kunt bieden in je traject? Weten hoe je beweging kunt brengen in dat wat in beton lijkt te zitten?

 Dan herken je je vast in vragen als: 

  • Ik zou graag willen dat je meekijkt bij een casus uit mijn werk en vanuit een ander perspectief met me  meekijkt en mijn blinde vlek in beeld te brengen. 
  • Ik heb keer op keer met een bepaalde afdeling binnen mijn organisatie dezelfde uitdagingen, wat ik ook probeer. Ik krijg de vinger er niet achter wat hier speelt. Hoe krijg ik dit in beweging?
  • Ik maak voor mijn organisatie een kort maar krachtige visie, maar blijf staren naar een bord vol geeltjes met goede ideeën. Ik vind het lastig om kort en helder de essentie ervan weer te geven.

Kortom, heb je behoefte aan iemand die jou scherp houdt en je een extra perspectief kan bieden waar je zelf even niet bij kan? Die je ook kan helpen met de juiste praktische "next step". 

Simpel, helder, concreet? 

 

Als je op deze pagina bent aangeland herken je je vast in een van bovenstaande punten en wil je graag dat iemand je een ander perspectief laat zien om je scherp te houden op wat je te doen hebt. 
Ik help je daar graag bij.

 


Wat heb je echt nodig? Eerst een intake


Ik help je graag om inzicht te krijgen in je organisatievraagstuk om je volgende stap met impact te zetten.

 

Vele manieren zijn hiervoor mogelijk. Ik start altijd met een intake om te kijken wat er nodig is. 

  • Gaat het je allereerst over een extra perspectief en inzicht op wat er speelt rond je organisatievraagstuk? Dan is een perspectief sessie een krachtige manier om in korte tijd een helder inzicht  te krijgen in wat er speelt, tussenkomt en wat de mogelijkheden zijn.
  • Wil je met een team of groep aan de slag rond dit organisatievraagstuk? Gezamenlijk een krachtige visie bepalen of de verandering in je organisatie vorm geven?  Dan spar ik met je hoe je de sessie zó organiseert dat deze impact heeft én begeleid deze naar praktisch resultaat.

 

Een perspectiefsessie: meekijken vanuit een ander perspectief


In een sessie van ongeveer anderhalf uur onderzoek ik samen met jou  je organisatie vraag, dat wat er op dit moment vast zit (dat is nl. een veel voorkomende reden van de vragen) én je wens. Na een perspectiefsessie heb je meer inzicht op wat er speelt of waar je blinde vlek zit,  én rust van waaruit je weet wat je volgende stap is.

Tijdens een organisatie perspectief sessie combineer ik verschillende methodes als Reading en/of systemische bedrijfs analyse  omdat ik merk dat deze een versnelling geven. Daarom duren mijn trajecten vaak kort en zijn sessies lekker snel naar de essentie. Ze leveren vaak ook een extra verdiepend inzicht in jezelf in relatie tot je organisatievraag en vaak een verrassende werking waardoor er tijdens de sessie al beweging en in de situatie ontstaat. 

 

Investering


De investering voor een organisatie perspectief sessie is 198 euro per sessie excl. BTW. Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur.

 

Een vervolg coaching afspraak kan ook via Zoom of Skype plaatsvinden. In overleg bepalen we dat samen.

 

Hoe ziet het eruit?


Een sessie start met een kort gesprek over je vraag. We bepalen dan waar de prioriteit ligt. Daarna volgt de perspectief sessie. Vervolgens bespreken we de opbrengsten van de sessie na en stellen we gezamenlijk vast of een vervolgsessie gewenst is en zo ja, in welke vorm. 

 

Praktisch


Een perspectief sessie vindt plaats in de praktijk in Apeldoorn. 
Een vervolg coaching afspraak kan ook via Zoom of Skype plaatsvinden. In overleg bepalen we dat samen.

In overleg kan de perspectief sessie ook op locatie plaatsvinden. In dat geval worden de reiskosten doorberekend.

 

Interesse? Maak een afspraak


Zin om verder te praten omdat je behoefte hebt aan een ander perspectief én beweging in de zaak?  Bel of app me dan om een afspraak te maken op  06 13 68 01 22. Mailen kan ook natuurlijk als je een uitgebreide vraag even wil voorleggen. Mail je vraag naar rinske.hofman@ici-consult.nl dan neem ik contact met je op.

 

* Wil je eerst meer weten over met wie ik werk of met welke vragen zij komen? Lees dan verder op de pagina met wie ik werk.