Een vraag? Bel of app: 0613680122


Waarom een organisatie Perspectief sessie


Je wil graag precies de vinger daar kunnen leggen waar het om draait. Snappen aan welke knop je kunt draaien.  Kernachtig de essentie van je visie formuleren. Helder weten waar je je toegevoegde waarde kunt bieden in je traject.  Weten hoe je beweging kunt brengen in dat wat in beton lijkt te zitten. 

Kortom, je hebt  behoefte aan iemand die jou scherp houdt en je een extra perspectief kan bieden waar je zelf even niet bij kan.  Die je ook kan helpen met de juiste praktische "next step".  Simpel, helder, concreet. 

 

 Ik help je hier graag bij.

 

Een aantal voorbeelden van vragen waarmee mensen bij mij komen:

 • Ik zou graag willen dat je meekijkt bij een casus uit mijn werk en vanuit een ander perspectief met me meekijkt om mijn eventuele blinde vlek in beeld te brengen. 
 • Ik heb keer op keer met een bepaalde afdeling binnen mijn organisatie dezelfde uitdagingen, wat ik ook probeer. Ik krijg de vinger er niet achter wat hier speelt. Hoe krijg ik dit in beweging?
 • Ik maak voor mijn organisatie een kort maar krachtige visie, maar blijf staren naar een bord vol geeltjes met goede ideeën. Ik vind het lastig om kort en helder de essentie ervan weer te geven.


Eerst een intake


Vele manieren zijn hiervoor mogelijk. Ik start altijd met een intake om te kijken wat er nodig is. 

 • Gaat het je allereerst over een extra perspectief en inzicht op wat er speelt rond je organisatievraagstuk? Dan is een perspectief sessie een krachtige manier om in korte tijd een helder inzicht  te krijgen in wat er speelt, tussenkomt en wat de mogelijkheden zijn.
 • Wil je met een team of groep aan de slag rond dit organisatievraagstuk? Gezamenlijk een krachtige visie bepalen of de verandering in je organisatie vorm geven?  Dan spar ik met je hoe je de sessie zó organiseert dat deze impact heeft én kan indien gewenst deze begeleiden naar praktisch resultaat.

 "Een mooi resultaat van een prettige bijeenkomst

met dank aan jou"

- MT lid na visie sessie -


Wat kun je verwachten?


In een sessie van ongeveer anderhalf uur onderzoek ik samen met jou  je organisatie vraag, onderzoeken dat wat er op dit moment vast zit (dat is nl. een veel voorkomende reden van de vragen) én je wens. Na een perspectiefsessie heb je meer inzicht op wat er speelt of waar je blinde vlek zit,  én rust van waaruit je weet wat je volgende stap is.

 

Tijdens deze sessie combineer ik verschillende methodes als Reading en/of systemische bedrijfs analyse  omdat ik merk dat deze een versnelling geven.

Daarom duren mijn trajecten vaak kort en zijn sessies lekker snel naar de essentie. 

Ze leveren vaak ook een extra verdiepend inzicht in jezelf in relatie tot je organisatievraag en vaak een verrassende werking waardoor er tijdens de sessie al beweging en in de situatie ontstaat. 

 

Vaak biedt 1 sessie al voldoende om weer verder te kunnen. 

 

We bespreken de opbrengsten van de sessie na en stellen gezamenlijk vast of een vervolgsessie gewenst is en zo ja, in welke vorm.

Vaak is het telefonisch contact moment na 5 dagen eerst voldoende.


Praktisch


Een organisatie perspectief sessie vindt plaats in de praktijk in Apeldoorn of bij Omzin in Borne. 

In overleg kan de perspectief sessie ook op locatie plaatsvinden. In dat geval worden de reiskosten doorberekend.

 

Wat levert het je op?

Een helder perspectief op je zaak. Je krijgt

 • inzicht in wat er speelt rond je organisatievraag in relatie tot jezelf
 • helderheid over aan welke knoppen je kunt draaien om beweging te brengen in dat wat vastzit
 • ruimte voor een nieuwe stap

"Ik vind het altijd weer bijzonder hoe zo'n reading doorwerkt en hoe de aan de orde gekomen items in de loop van de tijd zich laten zien.

We hebben ons zeer gezien en gehoord gevoeld. Krachtig hoe er vanuit de samenhang en overzicht gelezen is. We houden allebei van to the point en dat was deze reading absoluut."

-Ondernemer en mede-eigenaar bedrijf 2-op-2 sessie-


Investering


De investering voor een zakelijke Organisatie Perspectief sessie is afhankelijk van de begeleiding setting.

Voor een 1-op-1 sessie bedraagt deze 105 euro excl. BTW. 

Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur en wordt door mijzelf begeleid.

 

Voor een 2-op-2 sessie bedraagt deze 198 euro per sessie excl. BTW. Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur en wordt door mijzelf en mijn collega Maarten Haalboom begeleid.

 

 

Dit is inclusief:

- een sessie van ongeveer 1,5 uur

- een belafspraak  na 5 dagen van 30 min om de effecten te bespreken

- een geluidsopname van de reading sessie (indien gewenst).

 

 __________________

 

Voor eventuele vervolgafspraken is de investering als volgt:

 • Een Strategische Sparring Sessie 1-op-1 begeleiding
  80 euro excl. BTW / 60 min.
 • Een Strategische Sparring Sessie 2-op-2 begeleiding
  150 euro excl. BTW  / 60 min

 


Interesse? Maak een afspraak


Zin om verder te praten omdat je behoefte hebt aan een ander perspectief én beweging in de zaak?  Bel of app me dan om een afspraak te maken op  06 13 68 01 22. Mailen kan ook natuurlijk als je een uitgebreide vraag even wil voorleggen. Mail je vraag naar rinske.hofman@ici-consult.nl dan neem ik contact met je op.

 

* Wil je eerst meer weten over met wie ik werk of met welke vragen zij komen? Lees dan verder op de pagina met wie ik werk.