Een vraag? Bel of app: 0613680122


Ervaringen


Op deze pagina vind je een aantal ervaringen van klanten die met mij gewerkt hebben. Wil je meer lezen over mijn klanten en de vragen die zij hebben? Dat vind je bij Herken je dit.


Wat klanten vertellenBedrijfsreading
Bedrijfsreading

"Mijn collega kwam nieuw binnen in ons bedrijf, en we wilden weten of we een goede match zouden zijn, en of we onze organisatie, Starfish21, samen “groter” zouden kunnen maken. Met deze vraag zijn we een bedrijfsreading bij Rinske en Maarten gaan doen. 

 

We wisten niet precies wat een bedrijfsreading was, maar we gingen er open in en waren heel benieuwd. Het was een hele fijne, plezierige sessie. Diepgaand en concreet, echt een bijzondere ervaring. 

 

Alle zaken waar we over twijfelden in onze samenwerking bij Starfish21 werden in de sessie opgehelderd en de uitkomsten gaven ons rust en kracht om door te gaan met de richting die we in waren gegaan. Het was een bevestiging dat we op de goede weg zaten. Daarnaast werd onze richting helder en werd het opeens heel makkelijk om daaraan vast te houden.

 

Een bedrijfsreading geeft focus. En daarmee rust. Het is fijn dat er iemand vanuit een ander perspectief met de patronen die in een organisatie zijn ontstaan meekijkt. Want patronen zijn er altijd. Maar soms zie je ze niet. En als je ze niet ziet kan je ze ook niet doorbreken.

 

Maarten en Rinske zijn echt professionals, bij wie je je snel vertrouwd voelt. Ze durven de vinger op de zere plek te leggen, en doen dat vanuit verbinding.

 

De sessie heeft ons geholpen knopen door te hakken, zodat we konden stoppen met wikken en wegen. Echt een aanrader voor iedere organisatie om jaarlijks zo’n sessie te doen!"

 

Martine van der Steeg en Franka Bossers

partners Starfish21


Healing
Healing

"Na een migraine-aanval bleef ik steeds behoorlijke hoofdpijn houden, met druk achter mijn ogen en nekpijn. Ik heb met Rinske contact opgenomen of ze iets voor mij zou kunnen betekenen in verband met deze klachten.

 

Deze sessie gaf Rinske op afstand vanuit haar praktijk terwijl ik in mijn eigen huis was. Op afstand een healing krijgen was nieuw voor mij, maar door mijn eerdere ervaring met een healing bij Rinske ging ik er met vertrouwen in. Bijzonder dat een healing op afstand mogelijk is! Zo kun je het ook in je eigen, vertrouwde omgeving, ervaren. Ik heb het als zeer ontspannen ervaren. 

 

Na de sessie was de nekpijn al beter te verdragen en voelde ik me heel fijn. Ik voelde tijdens de sessie dat er iets gebeurde in mijn lichaam, kreeg heerlijk warme handen en voeten. Ook raakte ik op zeker moment wat emotioneel. Rinske heeft me na afloop per telefoon uitgelegd wat er in mijn energiehuishouding vast zat en tijdens de sessie in beweging is gekomen. Na twee dagen waren mijn klachten aanzienlijk verder verminderd.

 

Rinske is een rustige en empathische vrouw, die je goed op je gemak kan stellen. Ook kan ze je dingen anders laten bekijken, positiever: kijken wat er wèl is i.p.v. niet!  Ga gerust een healing ervaren bij Rinske en sta open voor haar kennis en kunde als je wat langer rondloopt met dezelfde vraag."

 

Annelies Nieuwenkamp-Jansen,

IB-er, 52 


Coaching
Coaching

Een conflictuele relatie met mijn ex-man zorgde voor stress, angsten en lichte paniek. Mijn vraag aan Rinske was om samen met mij te onderzoeken of er iets is wat ik nu nodig heb om hiermee om te gaan. 

 

Ik had geen twijfels over het consult, wel vroeg ik me af of of dit alleen een probleem was in mijn huidige relatie met mijn ex-man of dat er iets onder schuil kon gaan. Wat zegt deze situatie over mij? Is het de uiting van een patroon?

 

Mijn ervaring van de sessie bij Rinske laat zich samenvatten in drie woorden: veilig, confronterend en inzichtelijk. De sessie heeft mij overzicht en verklaringen gegeven. Beide zorgen weer voor meer rust en vertrouwen in het proces dat ik doormaak. Ik ben doelgerichter geworden in mijn communicatie naar hem toe. Enerzijds duidelijker in wat ik wil, anderzijds kon ik ook meer met mildheid naar ons proces kijken.

 

Rinske is een intelligente bescheiden vrouw, die in staat is om goed te luisteren en hierna samen met jou te analyseren. Oordeelloos gebruikt ze ook haar hooggevoeligheid om je te vergezellen op je pad naar antwoorden. Wat haar onderscheidt van de rest is haar snelheid van geest: ze neemt waar, voelt en denkt op een hoog tempo. Kortom een zeer prettige sparringpartner voor mij. 

 

Charlotte, 38 jr.


Bedrijfsreading
Bedrijfsreading

Als ZZP'er is mijn bedrijf behoorlijk verstrengeld met wie ik ben. Ik was nieuwsgierig naar hoe ik mijn bedrijf kon verbeteren. Ik wilde graag meer inzicht krijgen op hoe ik daarbinnen mijn kwaliteiten het best tot hun recht kon laten komen. Ik vond het interessant om te weten hoe mijn bedrijf er uitziet als je naar de energie ervan (energetisch) kijkt. 

 

Ik merk dat de kern van de informatie uit de bedrijfsreading steeds in mijn achterhoofd blijft zitten: “Maak het jezelf niet al te moeilijk, hou het bij de basis.” Dat maakt dat ik bij de kern blijf. Niet allerlei dingen erbij haal die er ook nog weer zijdelings mee te maken hebben en misschien wel het verhaal compleet maken, maar niet duidelijker.   

 

Maarten en Rinske zijn een fijn stel mensen, die de taal van organisaties spreken en helder maken wat jezelf misschien nog niet helder hebt, of waar je de vinger nog niet op kon leggen. Het nodigt uit om verder te denken en verder te praten. Het geeft richting en inzicht. 

 

Vind je het interessant om eens op een andere manier naar je bedrijf te kijken, dan is een bedrijfsreading zeker een aanrader. Een frisse blik, die je verder brengt. 

 

Hanneke Nijland, levenscoach 

www.hannekenijland.nl


In een paar quotes


Hoe heb je het ervaren?

"Het is steeds weer intrigerend hoe kloppend de uitspraken van de reader zijn."  (reading)

 

"Een healing ervaar ik als een zachtaardige manier om beweging te brengen in iets wat vast zat of stil stond. " (healing)

 

"Ik vind jouw voorzichtigheid en betrouwbaarheid zeer waardevol als reader. Je bent zeer begaafd en deskundig en uitermate voorzichtig en respectvol. " (reading)

Wat was de impact?

"Ik vind het altijd weer bijzonder hoe zo'n reading doorwerkt en hoe de aan de orde gekomen items in de loop van de tijd zich laten zien.

We hebben ons zeer gezien en gehoord gevoeld. Krachtig hoe er vanuit de samenhang en overzicht gelezen is. We houden allebei van to the point en dat was deze reading absoluut." (reading)

 

"De dag erna stond ik voor het eerst in een week zonder hoofdpijn op. Ik had een nacht achter de rug met ‘rustige dromen’ (ik droomde wel, maar het zoog me niet helemaal weg). Ik voelde me meteen zo’n waanzinnig stuk beter." (healing)

 

"Het effect kan nog een aantal dagen doorwerken. Ik merkte dat mijn klachten steeds verder afnamen in 1-5 dagen na de behandeling." (healing)

 

"Door de lange dagen op mijn werk in combinatie met spanning heb ik last gekregen van mijn rug. De manueel therapeut bracht verlichting, maar ik vond het herstel niet snel genoeg gaan, de pijn bleef aanhouden. Ik ben niet iemand die snel (of überhaupt) naar een healer zou stappen, maar omdat Rinske een goede vriendin is en ik haar vertrouw, durfde ik een healingsessie aan. Rinske vertelde heel duidelijk wat ze deed en wat ze zag gebeuren, heel mooi. Er zat bij mij een blokkade en een healing helpt om die los te maken. De nawerking vond ik best heftig: Ik was zeer emotioneel (na een dag) en het voelde of mijn wereldje op z’n kop stond “(dat werkte wel 3-5 dagen door), maar uiteindelijk heeft alles z’n plekje gevonden. Wat bleek? Na een dikke week was de zeurende pijn weg! Wat een bevrijding... Soms zit je ergens bewust of onbewust mee en lukt het niet om er zelf uit te komen, als iemand je dan een handreiking kan doen". (healing)