Een vraag? Bel of app: 0613680122


Ervaringen van cliënten


Hoe heb je het ervaren?

"Het is steeds weer intrigerend hoe kloppend de uitspraken van de reader zijn."  (reading)

 

"Een healing ervaar ik als een zachtaardige manier om beweging te brengen in iets wat vast zat of stil stond. " (healing)

 

"Ik vind jouw voorzichtigheid en betrouwbaarheid zeer waardevol als reader. Je bent zeer begaafd en deskundig maar uitermate voorzichtig en respectvol. " (reading)

 

"Tijdens een reading ben ik zelf aan het begin altijd gespannen en een beetje onzeker "wat moet ik wel of niet vertellen? Heeft de reader genoeg informatie? Verwacht hij of zij bevestiging van mij of juist niet?". Gedurende de reading verdwijnt dit volledig, ontspan ik en ontstaat het gevoel dat alles wat ik doe ok is. Hoe dan ook. Het voelt zeer veilig." (reading)

Wat was het effect?

"Ik vind het altijd weer bijzonder hoe zo'n reading doorwerkt en hoe de aan de orde gekomen items in de loop van de tijd zich laten zien.

We hebben ons zeer gezien en gehoord gevoeld. Krachtig hoe er vanuit de samenhang en overzicht gelezen is. We houden allebei van to the point en dat was deze reading absoluut." (reading)

 

"De dag erna stond ik voor het eerst in een week zonder hoofdpijn op. Ik had een nacht achter de rug met ‘rustige dromen’ (ik droomde wel, maar het zoog me niet helemaal weg). Ik voelde me meteen zo’n waanzinnig stuk beter." (healing)

 

"Het effect kan nog een aantal dagen doorwerken. Ik merkte dat mijn klachten steeds verder afnamen in 1-5 dagen na de behandeling." (healing)

 

"Door de lange dagen op mijn werk in combinatie met spanning heb ik last gekregen van mijn rug. De manueel therapeut bracht verlichting, maar ik vond het herstel niet snel genoeg gaan, de pijn bleef aanhouden. Ik ben niet iemand die snel (of überhaupt) naar een healer zou stappen, maar omdat Rinske een goede vriendin is en ik haar vertrouw, durfde ik een healingsessie aan. Rinske vertelde heel duidelijk wat ze deed en wat ze zag gebeuren, heel mooi. Er zat bij mij een blokkade en een healing helpt om die los te maken. De nawerking vond ik best heftig: Ik was zeer emotioneel (na een dag) en het voelde of mijn wereldje op z’n kop stond “(dat werkte wel 3-5 dagen door), maar uiteindelijk heeft alles z’n plekje gevonden. Wat bleek? Na een dikke week was de zeurende pijn weg! Wat een bevrijding... Soms zit je ergens bewust of onbewust mee en lukt het niet om er zelf uit te komen, als iemand je dan een handreiking kan doen". (healing)

 

Benieuwd of een perspectief sessie iets voor jou kan zijn? Bel of app: 06 13 68 01 22 of mail me op info@ici-consult.nl. 

 

* Wil je eerst meer lezen over de vragen van de mensen met wie ik werk? Lees dan verder op de pagina met wie ik werk

 

* Wil je graag meer weten over mij of mijn praktijk? Kijk dan bij over Rinske en bij over ICI Consult

 

 

Hartelijke groet,

 

Rinske Hofman