Rinske Hofman, aangenaam, enchantée.


Ik geloof dat mensen het zelf in zich hebben om hun probleem of vraagstuk op te lossen. Al je kracht en vaardigheden heb je hiervoor in huis. Je bent je er alleen soms niet meer bewust van en kan er soms even niet meer bij. Je overziet het soms even niet meer.

 

Ik help je deze weer te zien waardoor je voor jezelf scherp krijgt wat je te doen hebt in het leven, (waarvoor je hier op aarde bent). Zo kun je keuzes maken die passen bij wie je bent waarbij je je kracht en vaardigheden vaak op een verrassende manier weer kunt inzetten.

 

De volgende quotes typeren mij:

 

Intens benieuwd!

Naar jou, naar wie je bent, naar wat je de wereld brengt.

Intens benieuwd naar de bedoeling. Ja precies, dat.

Intens benieuwd ook naar de wereld om me heen en de waarde die ik kan toevoegen..

Nieuwsgierig!

Dat ben ik.

 

Innovatie adviseur

Dat ben ik ook. Nu innovatie adviseur bij het Kadaster. Continu bezig met verandering. Voor mij betekent verandering groei. Ontwikkeling van waar we nu zijn naar een nieuwe situatie. 

Als ik waarneem wat er gebeurt kijk ik ook naar de potentie van de vraag, het idee of project, naar de organisatie of afdeling. Wat is zich aan het ontwikkelen en welke waarde kan je eraan toevoegen?

 

Sinds 2011 heb ik me verder verdiept in de kracht van de intuïtie, healing, reading en zet ik ook mijn systemische bril af en toe op als ik situaties waarneem. Ik heb de kracht leren ervaren om je intuïtie als instrument meer in te zetten en zo heldere inzichten toe te passen in je werk en je dagelijks leven. Mooi om zo ratio en intuïtie met elkaar te verbinden.  Bijzonder om te ervaren welke inzichten en groeistappen ontstaan (bij mezelf en bij anderen), als individu en in teams.

 

Met plezier geef ik deze wijsheid verder door vanuit mijn praktijk in de wereld.  Pay it forward.

 

 

Intuitief coachende sparringpartner

Dat ben ik, in hart en nieren.  Helder en bewust bijdragen aan de bedoeling is wat mij drijft. Door helder waar te nemen, breng ik overzicht en inzicht met vaak een verrassende impact. Hiermee werk ik samen met de ander om het zelf oplossend vermogen verder in beweging te zetten. Dat is de waarde die ik toevoeg.

  

En dat doe ik graag met jou!

Denk je, dat lijkt me wel wat, en voel je je aangesproken door bovenstaande, dan is een perspectief sessie misschien wat voor jou.

Bel of app me gerust om even te overleggen. Mailen kan ook natuurlijk: info@ici-consult.nl

 

* Wil je eerst meer weten over met wie ik werk en welke vragen zij hebben? Lees dan verder op de pagina met wie ik werk.