Een vraag? Bel of app: 0613680122


Rinske Hofman, aangenaam, enchantée.Ik adviseer en coach mensen die helderheid willen brengen in hun werk, in projecten en te nemen beslissingen op zakelijk en persoonlijk vlak. Ze willen graag snappen hoe het zit en vanuit rust de eerstvolgende stap kunnen zetten.

Ik geloof dat iedereen de kracht en de vaardigheden heeft om dát te doen wat hij te doen heeft in het leven, maar er soms even niet meer bij kan. Ik help je daar weer bij te kunnen zodat je voor jezelf scherp krijgt waar jouw toevoegende waarde zit en je weet wat je te doen hebt. Zo kun je keuzes maken die passen bij wie je bent waarbij je je kracht en vaardigheden vaak op een verrassende manier weer kunt inzetten. 

Alle ervaring uit het bedrijfsleven, overheid en onderwijs combineer ik met gevoel en intuïtie om tot de essentie van je vraag te komen en van daaruit te helpen zien wat je eerstvolgende stap wordt, in je organisatie en je persoonlijke ontwikkeling. 

Ik snap wat er in organisaties kan spelen, welke systemische principes er kunnen spelen en ik kan hier Systeemsnugger samen met jou naar kijken en adviseren.

Ik bied dit andere perspectief door ontwikkelde intuitieve waarneming in te zetten omdat ik merk dat deze een versnelling geven. En daarom duren mijn trajecten altijd kort, zijn mijn sessies lekker snel naar de essentie. 

 

Na een perspectiefsessie heb je inzicht en zo meer rust.

-Inzicht in wat de diepere bedoeling is en waar je invloed kunt uitoefenen om beweging te creëren en/of

-Rust door zicht op wat je zelf kunt doen en wat je volgende stap wordt.

 

Ik werk met 1 op 1 sessies of facilitair sessies in teams of groepen. Heb je behoefte om even te sparren? In een heldere intake op je vraag kijken we wat er nodig is en welke vorm daar het beste bij past.