Wil je ook een helder perspectief op je zaak?


Je wilt nu snappen waar het echt over gaat. Je wilt inzicht zodat je weet aan welke knop je kunt draaien. Je bent er nu echt klaar mee dat je vraag maar blijft spelen en je in rondjes ronddraait. Je wilt er nu verandering in brengen.  Klaar voor de volgende stap.

 

Of het nu gaat om een persoonlijke of een organisatie gerelateerde vraag, het start met een intake om te kijken wat het meest passend is. Bel of mail om een afspraak te plannen waarin we samen bepalen wat er nodig is.


Persoonlijke

Perspectiefsessie

 

1-op-1 sessie

 

Een helder perspectief op je persoonlijke vraag en inzicht in wat je nu kunt doen. Dit krijg je in een sessie van 1,5 uur met een opname na afloop indien gewenst. Je hebt helder wat er nu speelt, er ontstaat ruimte voor verandering waar je concreet zelf mee aan de slag kunt gaan. 

 

Lees hier verder over hoe het werkt, wat het je oplevert en wat de investering is. 

Organisatie

Perspectiefsessie

 

1-op-1 of 2-op-2 sessies

 

Weten wat er nog meer speelt rond je organisatievraagstuk in relatie tot jou. Een helder perspectief op je zaak. Dit krijg je in een sessie van ruim 1,5 uur met een opname na afloop indien gewenst. Er ontstaat inzicht en ruimte voor handvatten voor de volgende stap waar je zelf mee aan de slag kunt gaan. 

 

 Lees hier verder over hoe het werkt, wat het je oplevert en wat de investering is. Mogelijk vervolg op Perspectiefsessies

Vaak is  1 sessie voldoende voor het bieden van inzicht. Afhankelijk van je vraag en behoefte die we in de intake uitwerken, bepalen we de begeleiding  en vorm van het aantal vervolgsessies. 


Healing

sessie

 

1-op-1

 

Healing kan verlichting brengen bij verschillende situaties: zowel fysieke als stressgerelateerde klachten, maar ook kan het je helpen je persoonlijke ontwikkeling te verdiepen bij levensvragen, verliesverwerking of relatie gerelateerde vragen.

 

Lees hier verder over hoe het werkt, wat het je oplevert en wat de investering is. 

Coaching

sessie

 

1-op-1

 

Tijdens een (vervolg) coaching afspraak onderzoeken we gezamenlijk de vraag die op dit moment speelt en voor jou aan de orde is om mee aan de slag te gaan. Dit doen we in een vorm die op dat moment voor jou het meest passend is.  

 

Investering voor een sessie van 60 mn: 80 euro incl. BTWBasisopleiding intuitieve ontwikkeling

Juist in deze tijd is het van belang op je eigen kompas te kunnen varen, te vertrouwen op je intuïtie en je eigen energie te beheren. 

In de basisopleiding Intuïtieve ontwikkeling leer je hiervoor tools te gebruiken, te onderzoeken en te ervaren wat het effect ervan in je dagelijks leven is.

Drie keer per jaar start er een nieuwe Basisopleiding Intuïtieve Ontwikkeling in Apeldoorn waar ik als docent en contactpersoon aan verbonden ben..

Heb je interesse en wil je meer weten? Neem dan gerust even contact met me op. Zie voor de agenda wanneer de volgende opleiding start. Meer achtergrondinformatie kun je hier vinden.


Wil je een afspraak maken ?


Heb je interesse of wil je even overleggen ? Plan dan gewoon een afspraak in om te overleggen wat het beste bij je past.

Of wil je meer weten en even kennismaken? Bel of app me op  0613680122. Of stuur een mail met je vraag naar info@ici-consult.nl. Ik neem dan contact met je op, binnen twee dagen.