22. mei 2020
Je bent goed in je werk, je ziet en regelt wat er nodig is. Men gooit zijn werk graag bij jou in je bakje. Nu heb je te dealen met een nieuwe situatie waarin je eigen woon- en werksituatie de nodige organisatie vraagt en je familielid ook nog eens extra aandacht nodig heeft... Hoe kom je van "hard werken" weer in "vanzelf?"

03. april 2020
Wat is er zo belangrijk voor je om juist nu mee door te willen gaan? Waar wil je je energie blijven stromen? Ook als je opgehokt thuis zit?

24. september 2019
Deze vraag triggerde me zo in mijn mailbox, dat deze dezelfde dag nog leidde tot deze tekst.

22. juli 2019
Tijdens een individuele Perspectiefsessie krijg je een opname mee. Als je dat wil natuurlijk. Hoe dat je rust geeft en je creativiteit stimuleert lees je hier.

10. juli 2019
Wat kun je eigenlijk bereiken in 1 Perspectiefsessie?

13. januari 2019
Als er iets is wat ik eng vind, is het zichtbaar zijn. Dat iedereen je ziet. Dat het er ineens verschrikkelijk veel toe doet wat je zegt. De impact, het effect.. Als een konijn dat stil staat in de spotlights van een vrachtwagen. Freeze… vreselijk spannend. En toch begeleid ik vaak groepen en sessies, train ik mensen, faciliteer ik groepen. Maar die eerste 10 seconden in de volle aandacht, oei, ik verfoei dat moment. Vorige maand beleefde ik de ultieme uitdaging in zichtbaar zijn. Een...

04. november 2018
De Blinde Vlek in Beeld: een schat aan informatie.

28. oktober 2018
De vermoeide held. Van super- naar super-vermoeide held. Wat we meestal dan doen. En niet altijd helpt. En dan: perspectief in de zaak.