Slipcursus
07. juli 2021
"Als mijn kinderen 18 zijn krijgen ze een slipcursus én een Basis 1". Heerlijke quote uit een gesprek met een dierbare vriendin deze week. Bleef nog even nazingen. Voor mij sprak er zo’n praktische aanpak uit. Meegeven wat nuttig is als je zelf de wereld op eigen benen instapt.

Perspectief in 2020: Ruimte voor bewustwording
23. december 2020
Het jaar 2020 zet van alles in een ander perspectief. Onze creativiteit wordt aangezet nu de komst van een virus allerlei gewoontes en manieren van werken beïnvloedt. Mentaal worden we uitgedaagd in het vinden van nieuwe wegen en oplossingen. Fysiek zitten we meer stil in de huidige situatie dan voorheen en gaan we bewust met eigen energie en beweging aan de gang. Fysieke veranderingen als minder aanrakingen en meer afstand tot de ander hebben ook een emotionele impact. Herken je dat?

Zomaar weten
21. december 2020
Wellicht heb je ook zoiets meegemaakt. Bijvoorbeeld als je een kamer inloopt waar een paar mensen zitten en je ineens denkt, mmm, hebben ze hier net ruzie gehad? Zomaar weten, en erop vertrouwen, hoe doe je dat?

Even voorstellen: team Apeldoorn
11. december 2020
Even voorstellen? Team OmZin Apeldoorn! Op 10 december 2020 was de feestelijke start van team OmZin Apeldoorn tijdens de open informatie avond. Met vooraanmelding én op 1,5 meter vonden er boeiende ervaringen plaats met een mooie groep mensen. Soms vraag ik me wel eens af, waarom krijgen we dit vak niet gewoon als basisvak op school? Als docent intuitieve ontwikkeling bij OmZin Apeldoorn kan ik niet beter mijn missie en passie verwoorden. Ben je toe aan het herontdekken en managen van je...

"Vanuit vanzelf", hoe doe je dat nu?
22. mei 2020
Je bent goed in je werk, je ziet en regelt wat er nodig is. Men gooit zijn werk graag bij jou in je bakje. Nu heb je te dealen met een nieuwe situatie waarin je eigen woon- en werksituatie de nodige organisatie vraagt en je familielid ook nog eens extra aandacht nodig heeft... Hoe kom je van "hard werken" weer in "vanzelf?"

03. april 2020
Wat is er zo belangrijk voor je om juist nu mee door te willen gaan? Waar wil je je energie blijven stromen? Ook als je opgehokt thuis zit?

24. september 2019
Deze vraag triggerde me zo in mijn mailbox, dat deze dezelfde dag nog leidde tot deze tekst.

09. september 2019
Heeft 9 - 11 jou geraakt? Achttien jaar geleden, 9 - 11 - 2001. Zoals bij zovelen ook in mijn geheugen gegrift. Ik woonde bij Parijs, in Courbevoie, was drie maanden zwanger van mijn nu bijna 18-jarige dochter. Ik werkte voor @oresysconseil als consultant en was mijn koffer aan het pakken voor een tweedaagse interne training die door doorgewinterde ervaren collega’s gegeven werd. Goed bedrijf was dat. Met veel plezier gewerkt. Berichten kwamen binnen vanuit Amerika over een vliegtuig in de...

Tijd voor een ander perspectief?
06. september 2019
Tijd voor een ander perspectief?

22. juli 2019
Tijdens een individuele Perspectiefsessie krijg je een opname mee. Als je dat wil natuurlijk. Hoe dat je rust geeft en je creativiteit stimuleert lees je hier.

Meer weergeven