Individuele perspectief sessie


Van alles geprobeerd maar je vraag blijft terugkomen? Blijf je steeds in hetzelfde kringetje ronddraaien? Heb je behoefte aan meer inzicht en rust? Ik bied je dit door vanuit een extra perspectief mee te kijken. Zo ontstaat er beweging en weet je wat je eerstvolgende stap kan zijn op vragen als:

  • "Waar krijg ik in mijn werk energie van?"
  • "Ik heb zoveel aan mijn hoofd de laatste maanden dat ik het gevoel heb dat ik een beetje op ben. Maar waar te beginnen om hier verandering in te brengen?"
  • "Ik heb een idee maar toch lukt het steeds niet dit uit te voeren."
  • Soms kunnen langdurige vragen of overbelasting zich in fysieke klachten vastzetten, bijv. stress of gevoel van ernstige vermoeidheid,  hoofdpijn, slap, moe, duizelig, licht in het hoofd, misselijk, rugpijn, onrustig slapen / dromen, niet prettig in een drukke omgeving, wazig voelen, gebrek aan energie, passie en levenslust.
    Rustiger aandoen helpt je niet genoeg. Je vraag kan dan bv. zijn: "ik ervaar regelmatig fysieke klachten zonder duidelijk aantoonbare oorzaak. Ik wil graag snappen waarom en wil er graag vanaf."

Als je op deze pagina bent aangeland herken je vast wat van bovenstaande punten en wil je graag snappen waar dat over gaat, en er vanaf natuurlijk.

Ik help je daar graag bij tijdens een perspectief sessie.

 

Een perspectiefsessie: meekijken vanuit een ander perspectief


In een sessie van ongeveer anderhalf uur onderzoek ik samen met jou  je vraag, dat wat er op dit moment blokkeert (dat is nl. een veel voorkomende reden van de vragen) én je verlangen. Na een perspectiefsessie heb je meer inzicht op wat er speelt,  én rust van waaruit je weet wat je volgende stap is.

Tijdens een sessie combineer ik verschillende methodes als reading en/of healing omdat ik merk dat deze een versnelling geven. Soms zet ik er ook mijn systemische bril even bij op. Deze leveren naast de ratio, een extra verdiepend inzicht in jezelf en soms verrassende werking waardoor er tijdens de perspectief sessie al beweging in je situatie ontstaat. 

En daarom duren mijn trajecten vaak kort en zijn sessies lekker snel naar de essentie.

 

Wat levert het je op?


Een perspectief sessie verdiept je inzicht in jezelf en je vraag. Vanuit een extra perspectief met verrassende impact ontstaat er vaak beweging en meer ruimte voor het maken van een nieuwe stap. 

 

De ervaringen zijn divers:

  • Rust door minder fysieke pijn en beter slapen. 
  • Rust door meer bewustzijn en lekkerder in je vel zitten. 
  • Rust door inzicht in je verlangen en je emoties, meer vrijheid door beweging in blokkades van je energiesysteem, waardoor je energie weer gaat stromen en er ruimte ontstaat voor groei.

Investering


De investering voor een individuele perspectief sessie is 105,00 euro per sessie incl. BTW. Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur.

 

Hoe ziet het eruit?


Een sessie start met een kort gesprek over je vraag. We bepalen dan waar de prioriteit ligt. Daarna volgt de perspectief sessie. Vervolgens bespreken we de opbrengsten van de sessie na en stellen we gezamenlijk vast of een vervolgsessie gewenst is en zo ja, in welke vorm. 

 

Praktisch


Een perspectief sessie vindt plaats in de praktijk in Apeldoorn. 
Een vervolg coaching afspraak kan ook via Zoom of Skype plaatsvinden. In overleg bepalen we dat samen.

 

Interesse in een perspectief sessie? Maak een afspraak.


Heb je interesse in een persoonlijke perspectief sessie ? Maak dan gewoon een telefonische afspraak. Dit kan door te bellen of appen naar  06 13 68 01 22 of een mail te sturen naar rinske.hofman@ici-consult.nl.

 

Aarzel je of wil je eerst meer weten?  Mail me dan. Stuur je vraag naar rinske.hofman@ici-consult.nl zodat ik met jou contact kan opnemen.