Een vraag? Bel of app: 0613680122


Waarom een Persoonlijke Perspectief sessie?


Van alles heb je geprobeerd maar je vraag blijft terugkomen. Het lijkt alsof je  steeds in hetzelfde kringetje ronddraait.  Je hebt behoefte aan ruimte om dit nu te veranderen en te snappen waar het eigenlijk over gaat. Je wil met meer inzicht en vanuit rust je volgende stap zetten.

 

Ik help je hier graag bij.

 

Een aantal voorbeelden van vragen waarmee mensen bij mij komen:

 • "Ik heb zoveel aan mijn hoofd de laatste maanden dat ik het gevoel heb dat ik een beetje op ben. Rustiger aandoen helpt niet genoeg. Maar waar dan te beginnen om hier verandering in te brengen?"
 • "Ik heb een idee maar toch lukt het steeds niet dit echt uit te voeren. Wat maakt dat ik het steeds niet echt vorm geef?
 • "ik ervaar regelmatig fysieke klachten zonder duidelijk aantoonbare oorzaak. Ik wil graag snappen waarom en wil er graag vanaf."

Soms kunnen langdurige vragen en/of overbelasting door stress zich zelfs in fysieke klachten vastzetten. Mensen komen zo met verschillende type klachten bij mij. Ze ervaren ernstige vermoeidheid, hoofdpijn of rugpijn. Ze voelen zich slap, moe, duizelig, licht in het hoofd of voelen zich wazig. Ze kunnen soms misselijk zijn, slapen / dromen onrustig, voelen zich niet prettig in een drukke omgeving, ervaren een  gebrek aan energie, passie of levenslust.


Wat kun je verwachten?


In een sessie van ongeveer anderhalf uur onderzoek ik samen met jou  je vraag, dat wat er op dit moment stagneert (dat is vaak een veel voorkomende reden van de vragen) én je verlangen. Een sessie start met een kort gesprek over je vraag. We bepalen dan waar de prioriteit op dat moment ligt. Daarna volgt de perspectief sessie. 

 

Tijdens een sessie combineer ik verschillende methodes als reading en/of healing omdat ik merk dat deze een versnelling geven. Soms zet ik er ook mijn systemische bril even bij op. Deze leveren naast de ratio, een extra verdiepend inzicht in jezelf en een verrassende werking waardoor er tijdens de perspectief sessie al beweging in je situatie ontstaat. Daarom duren mijn trajecten vaak kort en zijn sessies lekker snel naar de essentie.

 

Vaak biedt 1 sessie al voldoende om weer verder te kunnen. 

 

We bespreken de opbrengsten van de sessie na en stellen gezamenlijk vast of een vervolgsessie gewenst is en zo ja, in welke vorm. Vaak is het telefonisch contact moment na 5 dagen eerst voldoende.


 

Charlotte :  "Ik vind jouw voorzichtigheid en betrouwbaarheid zeer waardevol als reader. Je bent zeer begaafd en deskundig en uitermate voorzichtig en respectvol. " 


Praktisch


Een Perspectief sessie kan plaats vinden:

 • in de praktijk in Apeldoorn.
  Dit is op dit moment alleen mogelijk na goed overleg en met 1,5 meter fysieke afstand in mijn praktijkruimte.
 • on line.
  Via videobellen kunnen deze sessies prima plaatsvinden.
  Ik gebruik hiervoor o.a. Zoom of Skype.
 • op locatie. Dit is op dit moment alleen mogelijk na overleg en met respecteren van 1,5 meter fysieke afstand.
  Eventuele reiskosten worden in rekening  gebracht. 

Ervaringen


 -M- : "De dag erna stond ik voor het eerst in een week zonder hoofdpijn op. Ik had een nacht achter de rug met rustige dromen’ (ik droomde wel, maar het zoog me niet helemaal weg). Ik voelde me meteen zo’n waanzinnig stuk beter."  

Na afloop van de sessie ervaren mijn klanten:

 • Rust door meer bewustzijn en lekkerder in je vel zitten, inzicht in je verlangen en je emoties.
 • Bij eventuele fysieke klachten: rust door minder fysieke pijn en vaak beter slapen.
 • Meer vrijheid door beweging in blokkades van je energiesysteem waardoor je energie weer gaat stromen en er ruimte ontstaat voor groei en je volgende stap.

- X - : "Het is steeds weer intrigerend

hoe kloppend de uitspraken van de reader zijn."  


Wat levert het je op?


Een helder perspectief op je zaak. Je krijgt

 • inzicht in jezelf en op wat er speelt rond je vraag
 • beweging in je energie daar waar deze stagneert
 • ruimte voor een nieuwe stap

 - A -: "Ik heb er heel veel baat bij gehad dat ik bij je geweest ben. Had erna

weer enorm veel energie en zat weer goed in m'n vel.  Bedankt !!


Investering


De investering voor een Persoonlijke Perspectief Sessie is 105,00 euro incl. BTW.

Dit is inclusief:

- een sessie van ongeveer 1,5 uur

- een belafspraak  na 5 dagen van 20 min om de effecten te bespreken

- een geluidsopname van de reading sessie (indien gewenst).

 

 __________________

 

Voor eventuele vervolgafspraken is de investering als volgt:

 • Een vervolg coaching afspraak
  sessie van 60 mn: 80 euro incl. BTW
 • Een healing afspraak 
  sessie van 45-55 min: 67,50 euro incl. BTW

Interesse ? Maak een afspraak.


Heb je interesse in een persoonlijke perspectief sessie ? Maak dan gewoon een afspraak. Dit kan door te bellen of appen naar  06 13 68 01 22 of een mail te sturen naar rinske.hofman@ici-consult.nl.

Aarzel je of wil je eerst meer weten?  Mail me dan. Stuur je vraag naar rinske.hofman@ici-consult.nl zodat ik met jou contact kan opnemen. Of maak zelf een telefonische afspraak van 20 mn via onderstaande knop.