AGENDA


* Individuele Coaching Kracht en Zijn - op afspraak


Wil je met mij individueel aan het werk met je vraag? Neem dan gerust contact op om te kijken of een individueel coaching traject de komene tijd wat voor je is, of wellicht een Perspectiefsessie.
Je vindt een volledig overzicht van mijn aanbod op de pagina aan de slag met Rinske


Intuïtieve Ontwikkeling bij OmZin.


Nieuwsgierig naar je eigen energiebeheer en intuitieve ontwikkeling? Wil je graag meer op je eigen kompas varen, vertrouwen op je intuïtie en je eigen energiesysteem meer beheren? Ben je ook nieuwsgierig of OmZin bij je past?  Kom ervaren en verder kennismaken met hoe we werken en wie we zijn, in Apeldoorn en in Borne. Als docent en contactpersoon van OmZin Apeldoorn vertel ik je er graag meer over.

 

Bij OmZin train je je intuïtie en leer je deze steeds meer in je eigen leven toe te passen. Een lesdeel doen, een korte reading of healing ervaren, het maakt allemaal deel uit van de mogelijkheden. Ook een keer meedoen aan een van de Stroompunten biedt de mogelijkheid te verkennen hoe het voor je werkt.

 

Hieronder volgt een overzicht van diverse mogelijkheden.
Van harte welkom!


* 1 december 2022 - open avond OmZin in Apeldoorn


Donderdagavond  1 december ben je vanaf 19.00 uur van harte welkom op de open avond in de Groene Hoven, Koninginnelaan 280 in Apeldoorn. We starten met een lespresentatie, waarin ook informatie over onze manier van werken verweven zit. Vanaf 20.15 uur is er ruimte voor korte readings en healings en staan onze medewerkers je graag te woord. Deelname is  gratis en vrijblijvend, aanmelden is niet nodig, de deur staat open! Wil je laten weten dat je komt? Dat is fijn natuurlijk! Stuur dan een mailtje naar info@omzin.nl of bel/app met mij 0613680122.


* Basisopleiding deel 1

OmZin in Apeldoorn (27 januari 2023-april  2023)

Startweekend 27, 28, 29 januari en vervolgens 10 lessen op woensdagavond.

 

Tijden: weekend op vrijdagavond van 19.00 – 22.00 uur, zaterdag en zondag van 10.00 – 17.00 uur, avondlessen van 19.00 – 22.00 uur.

Kosten: € 510,-

  

Meer informatie over OmZin en de Basisopleiding Intuïtieve Ontwikkeling vind je hier. Gelijk aanmelden kan via deze link.  Eerst even overleggen? App of bel me op 0613680122.


* Stroompunt OmZin. Wekelijks zondagochtend en/of  woensdagavond


Stromen is een meditatievorm om in te checken bij jezelf en jezelf weer op te laden. Je schoont je lichaam, je emoties en je gedachten op, laat los wat niet bij jou hoort en vult jezelf weer met ‘nieuwe energie’. In OmZin stromen we al ruim 20 jaar energie en nemen we mensen mee te ontdekken hoe dit bij hen werkt. Telkens weer krijgen we terug dat het stromen zo weldadig is, mensen thuis brengt bij zichzelf. Een manier om even in te checken bij jezelf.

We nemen er 45 minuten de tijd voor. Je kunt incidenteel aansluiten of regelmatig, kies wat bij je past. Lees hier meer.

We horen steeds vaker hoe prettig en wezenlijk mensen het vinden om een moment te nemen weer in te checken bij zichzelf. OmZin heeft jarenlange kennis en ervaring hoe je dat efficiënt kan doen. Daarom hebben we een stroompunt ingericht, vergelijk het met een laadpaal voor elektrische auto’s.

Vanaf 16 januari kun je iedere zondagochtend en / of woensdagavond je aansluiten op deze laadpaal. Hoe het werkt, welke docent wanneer en hoe je je kunt opgeven vind je hier.

 

Je kunt per keer aanmelden of een stroomkaart aanschaffen. Vul het aanmeldformulier of stuur een mail naar info@omzin.nl en geef aan op welke datum / data je mee wilt doen. Je ontvangt dan een bevestiging en alle benodigde informatie.

Deelname kost per keer € 6,- . Neem je een laadpas, dan betaal je € 60,- voor 11 keer opladen.