Wil je ook een helder perspectief op je zaak?


Je wilt nu snappen waar het echt over gaat. Je wilt inzicht zodat je weet aan welke knop je kunt draaien. Je bent er nu echt klaar mee dat je vraag maar blijft spelen en je in rondjes ronddraait. Je wilt er nu verandering in brengen.  Klaar voor de volgende stap.

 

Of je nu komt voor een persoonlijke of organisatie vraag, het start met een Perspectief sessie. Hieronder vind je een samenvatting van de diverse mogelijkheden. 


Persoonlijke

Perspectiefsessie

 

1-op-1 sessie

 

Een helder perspectief op je persoonlijke vraag en inzicht in wat je nu kunt doen. Dit krijg je in een sessie van 1,5 uur met een opname na afloop indien gewenst. Je hebt helder wat er nu speelt, er ontstaat ruimte voor verandering waar je concreet zelf mee aan de slag kunt gaan. 

 

Lees hier verder over hoe het werkt, wat het je oplevert en wat de investering is. 

Organisatie

Perspectiefsessie

 

1-op-1 of 2-op-2 sessies

 

Weten wat er nog meer speelt rond je organisatievraagstuk in relatie tot jou. Een helder perspectief op je zaak. Dit krijg je in een sessie van ruim 1,5 uur met een opname na afloop indien gewenst. Er ontstaat inzicht en ruimte voor handvatten voor de volgende stap waar je zelf mee aan de slag kunt gaan. 

 

 Lees hier verder over hoe het werkt, wat het je oplevert en wat de investering is. Mogelijk vervolg op Perspectiefsessies

Vaak is 1 sessie al voldoende. Afhankelijk van je vraag kunnen er natuurlijk in een aantal vervolgsessies aanvullende onderwerpen worden uitgewerkt die zich laten zien.


Healing

sessie

 

1-op-1

 

Healing kan verlichting brengen bij verschillende situaties: zowel fysieke als stressgerelateerde klachten, maar ook kan het je helpen je persoonlijke ontwikkeling te verdiepen bij levensvragen, verliesverwerking of relatie gerelateerde vragen.

 

Lees hier verder over hoe het werkt, wat het je oplevert en wat de investering is. 

Coaching

sessie

 

1-op-1

 

Tijdens een (vervolg) coaching afspraak onderzoeken we gezamenlijk de vraag die op dit moment speelt en voor jou aan de orde is om mee aan de slag te gaan. Dit doen we in een vorm die op dat moment voor jou het meest passend is.  

 

Investering voor een sessie van 60 mn: 80 euro incl. BTWWil je een afspraak maken ?


Heb je interesse of wil je even overleggen ? Plan dan gewoon een afspraak in om te overleggen wat het beste bij je past.

Of wil je meer weten en even kennismaken? Bel of app me op  0613680122. Of stuur een mail met je vraag naar info@ici-consult.nl. Ik neem dan contact met je op, binnen twee dagen.