Een vraag? Bel of app: 0613680122


ICI Consult, wat betekent dat?


ICI is Frans voor "hier en nu". 
Je spreekt het uit als iesie. Easy!
Met een knipoog naar mijn passie voor de Franse taal die in 1996 zelfs uitmondde in emigreren naar Frankrijk. Ik heb er 10 jaar met liefde geleefd en gewerkt in de regio Parijs. Mijn oudste twee kinderen zijn er geboren. 

Daar kon ik ook mijn alpha- en beta kant verbinden. Met mijn diploma's -van mijn studies Informatiekunde en Franse Taal- en Letterkunde- op zak werkte ik daar als business adviseur en trainer.
Meer informatie kun je hierover vinden op mijn LinkedIn pagina. 
 

Consult komt van consulter en betekent ruggespraak houden. De mensen komen naar mij toe om meer helderheid of zelfs beweging in een situatie op persoonlijk of zakelijk vlak te krijgen. Ze willen graag met helder inzicht zelf krachtig de volgende stap kunnen zetten. Met hen onderzoek ik wat er nu hier nodig is om dat te bereiken.  In mijn praktijk, via Zoom of Skype, of ergens op locatie.

* Wil je weten met wie ik werk en of je je in hun vragen herkent? Lees dan verder bij herken je dit?.

* Wil je eerst meer over mij weten? Lees dan verder op de pagina over Rinske.