ICI Consult, wat betekent dat?


ICI is Frans voor "hier en nu". Je spreekt het uit als iesie. Easy!

Met een knipoog naar mijn passie voor de Franse taal die in 1996 zelfs uitmondde in emigreren naar Frankrijk. Ik heb er 10 jaar met liefde geleefd en gewerkt in de regio Parijs. Mijn oudste twee kinderen zijn er geboren. 


Daar kon ik ook mijn alpha- en beta kant verbinden. Met mijn diploma's -van mijn studies Informatiekunde en Franse Taal- en Letterkunde- op zak werkte ik daar als business adviseur en trainer.
Meer informatie kun je hierover vinden op mijn 
LinkedIn pagina. 

 

Consult komt van consulter en betekent raadplegen. De mensen met wie ik werk willen graag meer helderheid of zelfs beweging  in een situatie op persoonlijk of zakelijk vlak. Met hen werk ik samen door te kijken wat er nu hier nodig is. Ze willen graag helder inzicht om zelf met impact de volgende stap te kunnen zetten. En voor dat inzicht en de mogelijke beweging werken ze met mij. In mijn praktijk, via Zoom of Skype, of ergens op locatie.

* Wil je weten met wie ik werkt en of je je in hun vragen herkent? Lees dan verder bij met wie ik werk.

* Wil je eerst meer over mij weten? Lees dan verder op de pagina over Rinske.